Deskundig brandonderzoek door ervaren vakmannen

Zoekt u een deskundige, onafhankelijke en ervaren brandonderzoeker? Dan moet u bij Overtoom Brand Expertise Groep zijn. Wij voeren brandonderzoeken uit op diverse expertisegebieden. Hierbij gaan we altijd secuur en op professionele te wijze en werken we samen met hoogwaardige bedrijven uit ons netwerk.

Samenwerking met andere partijen

Vanuit onze achtergrond hebben we bij OBEG veel affiniteit met techniek in de autotechniek, agrarische sector, wegen- en woningbouw en scheepsbouw. Dit zijn dan ook de gebieden waarop wij onze diensten het meest aanbieden. Hoe het onderzoek wordt uitgevoerd is afhankelijk van het soort brand en de schade die is opgelopen. Overtoom gaat altijd te werk met oog voor detail en wij zorgen ervoor dat wij op objectieve wijze alle puzzelstukjes verzamelen die we nodig hebben om de oorzaak van een brand vast te stellen.

Bij sommige branden werken wij daarom ook samen met andere partijen. Dit kan een ander brandonderzoeksbedrijf zijn, maar u kunt hierbij ook denken aan bijvoorbeeld de brandweer of de politie. Het is ook mogelijk om, eventueel gelijktijdig met een ander bedrijf, door ons een contra-expertise of second opinion uit te laten voeren.

Technisch en tactisch onderzoek

Wij hanteren over het algemeen altijd dezelfde werkwijze. Nadat we een afspraak hebben gemaakt met de opdrachtgever om het onderzoek te laten plaatsvinden voeren we een forensisch, of ook wel technisch, onderzoek uit om brandsporen en dergelijke te vinden. Vervolgens overleggen we met de opdrachtgever of het nodig is om te vervolgen met een tactisch onderzoek. Uiteraard houden we de klant op de hoogte door middel van volledige en overzichtelijke rapportages.

Wenst u meer informatie te ontvangen over de brandonderzoeken door OBEG? Neem telefonisch contact met ons op via 020 - 584 0806 en wij helpen u zo goed mogelijk verder. OBEG staat u graag te woord!